KAKVA PROVERA, ALI BEZ PUBLIKE! Zvezda u subotu na Marakani protiv kandidata za Ligu šampiona

Novosti online

19. 07. 2023. u 19:45

Fudbaleri Crvene zvezde će u sklopu priprema za sezonu 2023/2024 u subotu, 22. jula od 20 časova na stadionu “Rajko Mitić” odigrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe TSC.

КАКВА ПРОВЕРА, АЛИ БЕЗ ПУБЛИКЕ! Звезда у суботу на Маракани против кандидата за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Taj meč će biti održan bez prisustva publike. 


Izabranici Baraka Bahara su u dosadašnjem delu priprema za predstojeću sezonu ostvarili maksimalan učinak kada je reč o prijateljskim duelima. Odigrali su crveno-beli do sad pet kontrolnih mečeva, a priliku da nastave sa dobrim izdanjima će imati već u subotu kada će se na domaćem terenu sastati sa ekipom iz Bačke Topole, učesnikom kvalifikacija za Ligu šampiona.


"Kapije Marakane neće biti otvorene za posetioce, ali će svi zvezdaši prijateljski meč, koji će se igrati na glavom terenu, moći da isprate na Zvezda TV-u, zvaničnom Jutjub kanalu našeg kluba, kao i na kanalu Arenasport Premium 1", navodi se u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici