KAKAV ŠOU CRVENO-BELIH! Nova Zvezda nokautirala još jednog rivala u Rusiji! (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2023. u 20:29

"NOVA" Crvena zvezda je prilično zanimljiva. I sve ubedljivija.

КАКАВ ШОУ ЦРВЕНО-БЕЛИХ! Нова Звезда нокаутирала још једног ривала у Русији! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Pokazala je to pre nekoliko dana kada je pobedila prvaka Rusije, Zenit, sa 2:1 a početku "Premijer kupa" u Sankt Peterburgu, a danas je bila još ubedljivija - sa 4:0 je deklasirala azerbejdžanski Nefči.


Startna postava za koju se opredelio novi trener srpskog prvaka, Barak Bahar - Glazer, Nedeljković, Eraković, Mijailović, Dragović; Mitrović, Stamenić, ivanić, Bukari, Olanjika, Kraso, "samlela" je rivala".

Već u devetom minutu Zvezda je povela kada je Kraso s desne strane idealno uposlio Ivanića koji je sam izbio pred golmana Nefčija, Ivana Brkića i matirao ga bez ikakvih poteškoća.

Opet je prošlo devet minuta od polaska lopte s centra igrališta, a mreža azerbejdžanskog predstavnika se iznova zatresla. Tada je Bukari sjajnim dugim dodavanjem s leve strane uposlio Mitrovića, a ovaj solo-prodor završio preciznim udarcem za 2:0.

Za 3:0 se Mitrović "pobrinuo" požrtvovanim oduzimanjem lopte rivalu na liniji koja razdvaja dve polovine terena, a onda je "vratio asistenciju" Bukariju koji je s desne strane uvećao vođstvo.

Izuzetna borbenost crveno-belih, presing po celom terenu i konstatna želja da se postigne gol doneli su im i četvrti pogodak.

Igrao se 81. minut kada je Kanga započeo akciju u kojoj je "Zvezdina budućnost" pokazala da je ujedno i sadašnjnost: Lučić je dobro centrirao s leve strane, Mijatović nije uspeo da matira golmana Nefčija, ali se potom na pravom mestu našao Jovan Šljivić i doneo 4:0.

Zvezdi je ostala još jedna utakmica na ovom turniru u Rusiji, i to protiv Fenerbahčea, u sredu 12. jula.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!