NEKA ČUJE CEO SVET! Skandirali "Kosovo je Srbija" usred Prištine, pa dobili žestoke batine od policije (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2023. u 14:32

Kosovo je Srbija, orilo se prošlog petka iz grla navijača Rumunije na stadionu „Fadilj Vokri“ u Prištini u kvalifikacionom duelu između takozvane države Kosovo i Rumunije.

НЕКА ЧУЈЕ ЦЕО СВЕТ! Скандирали Косово је Србија усред Приштине, па добили жестоке батине од полиције (ВИДЕО)

Foto: EPA

Izbačeni su i privedeni zbog toga gostujući navijači, a po svemu sudeći u pritvoru su platili cenu zbog takvog ponašanja.

Prema informacijama koje kruže na društvenim mrežama, policajci su koristili silu, verovatno u pokušaju da discipliniju „neposlušne“ Rumune koji su im usred Prištine gurnuli prst u oko, pevajući Kosovo je Srbija.

„Čak i nas 40 na njih 14.000 odlučili smo bez obzira na rizik da im kažemo da je Kosovo Srbija, i to u lice u njihovom takozvanom glavnom gradu“, bile su reči rumunskih navijača koje je preneo izvesni sportski novinar Sem Strit na svom Tviter profilu, uz dodatak da su navijači Rumunije pretrpeli sve vrste fizičkih korekcija prilikom privođenja u policijsku stanicu.

Fantastičnu atmosferu kreirali su rumunski navijači koji su dobili 600 karata za gostujući meč njihovog nacionalnog tima, ali je njih svega oko sto došlo na utakmicu sa samoproklamovanom državom Kosovo.

„Ole, ole, ole ola, Kosovo je Srbija, ole ole, ole, olea, Kosovo je Srbija“, orilo se iz grla navijača Rumunije.

Podsećanja radi, Rumunija je jedna od država Evropske unije koje nisu priznale nezavisnost Kosova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (54)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave