LAZAR MARKOVIĆ ZAVRŠIO SEZONU: Napustio Trabzon pre kraja prvenstva zbog porodičnih problema

Novosti online

04. 06. 2023. u 18:42

Srpski fudbaler Lazar Marković, član turskog Trabzonspora, objavio je na društvenoj mreži ''Tviter'' da zbog porodičnih problema mora nekoliko dana ranije da završi sezonu.

ЛАЗАР МАРКОВИЋ ЗАВРШИО СЕЗОНУ: Напустио Трабзон пре краја првенства због породичних проблема

FOTO: M. Vukadinović

- Usled ličnih porodičnih problema, moram da završim sezonu nekoliko dana ranije. Želim mnogo sreće i sve najbolje svim igračima i navijačima Trabzona, kao i svim ljudima u klubu. Hvala na gostoprimstvu - napisao je 29-godišnji Lazar Marković.

„Usled ličnih porodičnih problema, moram da završim sezonu nekoliko dana ranije. Želim mnogo sreće i sve najbolje svim igračima i navijačima Trabzona, kao i svim ljudima u klubu. Hvala na gostoprimstvu“, napisao je 29-godišnji Lazar Marković.

Marković je sezonu počeo u Gazijantepu, ali nakon što je taj klub prestao da se takmički zbog zemljotrasa koji je ostavio velike posledice, Lazar je promenio klub i grad, te je otišao u Trabzon.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)