MURINJO NAČISTO "PUKAO": Vređao engleskog sudiju Tejlora posle finala Lige Evrope

N. I.

01. 06. 2023. u 21:00

ŽOZE Murinjo je izgubio svoje prvo evropsko finale u borbi za pehar. I to nije podneo sportski i viteški. Slavni portugalski trener koji obožava da ga zovu "specijalni" je posle finalne utakmice Lige Evrope sa Seviljom bio ubeđen da je za poraz njegove ekipe posle 120 minuta i penal serije (4:1) najviše kri engleski sudija Entoni Tejlor.

МУРИЊО НАЧИСТО ПУКАО: Вређао енглеског судију Тејлора после финала Лиге Европе

Tanjug/AP

Muruinjov stari znanac još iz Premijer lige, kada je Portugalac sedeo na klupama Čelsija i Mančester junajteda, imao je nekoliko spornih odluka tokom meča, jedva je kontrolisao stvari i strasti igrača obe ekipe na terenu "Puškaš arene".

Odmah posle utakmice Murinjo se na parkingu stadiona prvo pozdravio sa predsednikom sudijske komisije UEFA Robertom Rozetijem, a zatim krenuo ka minibusu u kojem su bile engleske sudije predvođenjne Tejlorom i sasuo niz uvreda i psovki, na engleskom italijanskom i portugalskom jeziku.

- Ti si jeb*** sramota. Bio si u dogovoru sa njima - ponovio je Murinjo nekoliko puta Englezu. J..ena UEFA. Sram vas bilo - nije se skoro dva minuta smirivao Murinjo.

Portugalski trener je tokom jučerašnjeg dana bio glavna "zvezda" u mnogim italijanskim i španskim medijima, a postoje velike šanse da bude pod istragom disciplinaca UEFA koji će mu najverovatnije za nekoliko nedelja odrezati drakonsku kaznu za ovakvo ponašanje. Murinjo je i tokom finalnog meča imao svoj mali šou jer je na skoro svaku sudijsku odluku uskakao u sa klupe do linije terena i pokušavao da i bukvalno bude 12. igrač Rome.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost