DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Luka Milivojević se oprostio od Kristal Palasa

Novosti online

24. 05. 2023. u 20:40

SRPSKI fudbaler, Luka Milivojević neće više biti igrač Kristal Palasa, pošto mu se ove srede klub iz Londona zahvalio na svemu što je uradio za "orlove".

ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА РАСТАНАК: Лука Миливојевић се опростио од Кристал Паласа

Foto: EPA-EFE/Andy Rain/POOL

On će tako posle šest godina napustiti "Selhurst park", a ovaj 32-godišnjak se oprostio od kluba.

- Bila je privilegija provesti skoro sedam godina u ovom posebnom klubu. Želim da se zahvalim svim trenerima i zaposlenima koji su učinili da moj boravak ovde bude sa uživanjem. Kada pogledam klub sada u odnosu na onda kada sam ja došao, vidim tim pun ambicije za višim dostignućima. Budite sigurni da ću pratiti rezultate sa strane. Navijačima: postoji nešto posebno o "Selhurst parku" i način na koji ste bili uz mene na terenu, bilo da se pobeđuje ili gubi. To je nešto što nikada neću zaboraviti. Igrati u Premijer ligi je san svakog igrača i raditi to toliko dugo za Kristal Palas je bila čast. Nadam se da sam vas sve učinio ponosnim - rekao je Milivojević.

Milivojević je za Kristal Palas odigrao 143 utakmice i postigao je 28 golova. Treći je strelac kluba u istoriji, ako se uzmu u obzir samo mečevi u Premijer ligi. Ipspred njega su samo Kristijan Benteke i Vilfred Zaha.

Takođe, predsednik kluba Stiv Pariš biranim rečima je govorio o srpskom fudbaleru.

- Naša je sreća što smo u klubu dugo imali profesionalca kakav je Luka. Dao je ogroman doprinos na terenu i van njega, predstavljao ključnu figuru tokom našeg dugog boravka u Premijer ligi. Njegove igre usklađene su sa posvećenošću na treninzima, bio je vođa tima, delio savete mlađima i bio uzoran kapiten. Želimo mu dosta sreće u budućnosti - istakao je Pariš.

Ostaje da se vidi gde će iskusni vezista nastaviti karijeru. Pričalo se da bi mogao da ode u Crvenu zvezdu ili Olimpijakos.

BONUS VIDEO: Gudelj za Novosti: Vlahović i Kostić su nam poželeli da osvojimo Ligu Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)