SAVET SLAVNOG BRAZILCA: Ronaldo, sviraj kraj, ali u Madridu!

Novosti online

16. 05. 2023. u 13:57

NEKADAŠNjI brazilski fudbalski reprezentativac Rivaldo izjavio je da bi bilo dobro da Portugalac Kristijano Ronaldo završi karijeru u madridskom Realu, prenosi Mundo deportivo. Ronaldo (38) je početkom godine stigao u Al Nasr, pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

САВЕТ СЛАВНОГ БРАЗИЛЦА: Роналдо, свирај крај, али у Мадриду!

FOTO: EPA

- Igrači su nekad prevareni velikim ugovorima, koje potpišu u Saudijskoj Arabiji. Međutim, tamo se vodi zatvoren život, a fudbal nije lak kao što se misli - kaže Rivaldo.

On tvrdi da velika plata prikriva ne baš jednostavan život u Saudijskoj Arabiji.

- Fudbaler može da prolazi kroz fazu razočaranja ili čak da razmišlja o promeni kluba ako novac koji dobija nije dovoljan za srećan život. Za njega i fudbal bilo bi dobro da se vrati u Real i tamo završi karijeru - dodaje bivši brazilski as.

Al Nasr je trenutno na drugom mestu na tabeli sa pet bodova manje od Al Itihada.

- Navijači moraju da shvate da od njega ne mogu da traže ono što je radio sa 25-26 godina. Međutim, Ronaldo i dalje može da pomogne klubu da osvaja trofeje -  zaključio je Rivaldo.

Ronaldo je odigrao 16 utakmica za Al Nasr i postigao je 12 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)