NAVIJAČI FEJENORDA IPAK STIŽU U RIM: Dolaze, iako je UEFA potvrdila da ne mogu doći

Holandski klub Fejenord je formalizovao odluku UEFA da navijači Rome ne mogu da dođu u Holandiju na utakmicu četvrtfinala Lige Evrope 13. aprila. Ali, zato navijači tog kluba stižu u Rim, prodaju se karte za revanš utakmicu na stadionu Olimpiko u Rimu za 20. april, iako ista zabrana važi i za njih.

НАВИЈАЧИ ФЕЈЕНОРДА ИПАК СТИЖУ У РИМ:  Долазе, иако је УЕФА потврдила да не могу доћи

Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Istražna divizija specijalnih operacija (Digos) prati sajtove navijača Fejenorda kako bi imala informacije i sprečila bilo kakve incidente u prestonici Italije u danima pred meč, i na dan utakmice, jer je evidento da postoji nekoliko rezervacija iz Holandije koje su i dalje aktivne, uprkos zabranim prodaje karata. Već su postavljene pojačane kontrole u tim danima, kako na aerodromima, tako i na glavnoj železničkoj stanici Termini, te na drugim stanicama u centru grada i oko najvažnijih spomenika.

Iako neće moći da uđu na stadion Olimpiko, navijači Fejenora ističu da su spremni da naprave haos.

Na njhovim društvenim mrežama  pojavile su se poruke kako treba da naprave haos na utakmici protiv Rome: “Ponesite svoj bazen na naduvavanje, krokodila na naduvavanje, flaminga na naduvavanje, ili neki drugi predmet, hajde da ponovo napravimo staromodni haos”, pozivali su oni.

Kada su boravili u Rimu 2015. godine, holandski navijači pokazali su se kao vandali, oštetili su Španski trg, doslovno razbivši jedan deo, čuvenu fontanu “Barkača”, Berninijevo umetničko delo i simbol Rima.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis