POVLAČIM SE: Rasim LJajić se izvnio Kljajiću i napustio klub

V. N.

22. 03. 2023. u 18:12

RASIM Ljajić, bivši ministar, napustio je mesto predsednika FK Novi Pazar zbog incidenta sa Filipom Kljajićem, koji su izazvali navijači tog kluba.

ПОВЛАЧИМ СЕ: Расим Љајић се извнио Кљајићу и напустио клуб

Foto Tanjug

- Posle incidenta od strane nekoliko navijača, povlačim se iz kluba i ne želim da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku meru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Upozoravao sam ranije da treba raščistiti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu finansijsku i sportsku štetu i da se ne vidim u njemu ukoliko se taj problem ne reši. Želim da uputim javno izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog doživljene neprijatnosti i neviđenog skandala. Godinama unazad trudio sam se da poboljšam imidž kluba, igrači su rado dolazili i imali samo reči hvale. Ne želim da zataškavam bruku, jer bi bio saučesnik u njoj. Uprava nije kriva, ali se ne može pobeći od odgovornosti. Pre svega što su dozvolili da šačica navijača uzima sebi za pravo da i kontaktira sa igračima. Koji će fudbaleri ubuduće dolaziti u Novi Pazar? Koji će sponzori pristati da pomažu klubu? Kapiten Kljajić je za kratko vreme boravka pokazao da je ljudska, moralna i sportska veličina. Ne bi bilo pošteno prema iskrenim i brojnim navijačima koji moraju da saznaju istinu zbog koje klub ulazi u najveću krizu u poslednjih nekoliko decenija - naveo je, između ostalog, Ljajić za "Mocartsport". 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)