KAPITEN PREŽIVEO TORTURU: Navijači Novog Pazara Filipu Kljajiću pretili vađenjem očiju

V. N.

22. 03. 2023. u 17:48

STRAŠNU torturu doživeo je kapiten Novog Pazara Filip Kljajić (32). Nekadašnjeg golmana Partizana, Rada, Metalca... brutalno su izvređali navijači kluba za koji nastupa, najpre posle utakmice sa Kolubarom u subotu, a zatim danas, kada se pokušaj pomirenja sa njima završio mnogo gore.

КАПИТЕН ПРЕЖИВЕО ТОРТУРУ: Навијачи Новог Пазара Филипу Кљајићу претили вађењем очију

Foto: Nebojsa Parausic

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - priča za "Novosti" Kljajić.

Posle tri slobodna dana, vratio se Kljajić u Novi Pazar, gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović juče organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, kako bi se pomirili.

- Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči.

O narednim potezima još nije odlučio.

- Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - podvlači Kljajić. 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

БОНУС ВИДЕО: "ОРЛОВИ" КРЕНУЛИ У МИСИЈУ НА ЕП 2024: Пикси повео Србију ка Немачкој

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije