"MA KAKAV MESI, NAMA JE RONALDO PROBLEM": Zvezda Bajerna izjavom dotukla Argentinca i PSŽ

Novosti online

09. 03. 2023. u 10:38

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je posle plasmana minhenskog kluba u četvrtfinale Lige šampiona da mu je uvek bilo lakše da igra protiv Lionela Mesija, nego protiv Kristijana Ronalda, prenose nemački mediji.

МА КАКАВ МЕСИ, НАМА ЈЕ РОНАЛДО ПРОБЛЕМ: Звезда Бајерна изјавом дотукла Аргентинца и ПСЖ

FOTO: Tanjug/AP

Bajern se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je sinoć u Minhenu pobedio Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nemački klub je u prvom meču slavio sa 1:0.

Miler je posle meča priznao da je uživao u igri protiv fudbalera PSŽ-a i Mesija.

- Protiv Mesija uvek sve ide sjajno. Ronaldo nam je, dok je igrao za Real, uvek bio problem. Ali imam najveće poštovanje prema Mesijevom nastupu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je odigrao individualno neverovatno, nosio je ceo tim. Nije mu lako da igra u PSŽ - rekao je Miler.

FOTO: Tanjug/AP

 

Trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da se njegov tim dobro branio u prvom poluvremenu.

- Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo imali loptu i mislim da smo zasluženo pobedili. U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duel. Ostavljali smo im previše prostora - rekao je Nagelsman.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Plasman u četvrtfinale LŠ su, pored Bajerna, do sada obezbedili Milan, Čelsi i Benfika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)