CRVENA ZVEZDA POSTAJE SVE SILNIJA: Reprezentativac Srbije za još jači juriš u Ligu šampiona

Novosti online

12. 02. 2023. u 21:00

FUDBALSKI klub Crvena zvezda je navikao da svoje navijače na vrlo aktivan rad u prelaznim rokovima, ali sledeće pojačanje je, zapravo, već tu. Samo još uvek čeka da pokaže šta može i koliko će to pomoći aktuelnom prvaku.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПОСТАЈЕ СВЕ СИЛНИЈА: Репрезентативац Србије за још јачи јуриш у Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Uroš Spajić, koji je 20 puta igrao za reprezentaciju Srbije, vratio se u Crvenu zvezdu u decembru 2022, i to posle deset godina.

Na samom predstavljanju bio je oduševljen povratkom među crveno-bele, ali je tada i otkrio da, kako se trenutno nalazi u procesu oporavka od teške povrede, očekuje da se vrati na teren u martu ili početkom aprila.

Zvezda je danas na društvenim mrežama objavila da je iskusni defanzivac počeo da trenira s loptom, što samo može da obraduje "delije".

Još pre mesec i po dana, on je bio zadovoljan kako napreduje oporavak.

"Radio sam pre dve nedelje pregled magnetnom rezonancom i sve je u redu. Sada samo korak po korak. Radim na jačanju noge, mislim da je optimalno, očekujem da u martu spreman u potpunosti zaigram. Sve to zavisi od noge, možda bude brže, možda kasnije, ali sve je u redu i ide kako treba", rekao je tada Spajić.

Tome je dodao i sledeće:

"Do sada je Zvezda pokazala da ima odlične fudbalere, ubedljivo smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo tim putem nastaviti i da ćemo osvojiti titulu, pa da se spremimo za Ligu šampiona. Nadam se najboljem, da ćemo imati dobru sezonu do kraja i da se pripremimo za ono pravo", dodao je Spajić.

Spajić se vratio u Zvezdu kao znatno iskusniji fudbaler.

"Pritisak je uvek igrati za Crvenu zvezdu, vraćam se sa većim iskustvom nego kada sam bio 19-godišnjak. Osećaj je predivan, vratio sam se kući, osećam se lepo, direktor me je proglasio najboljim igračem omladinske škole pre dosta godina, pre deceniju i po. Verujem da iskustvom i kvalitetom mogu da doprinesem ekipi", kazao je tada Spajić, zaključivši:

"Dodatni motiv je bio povratak po dečački san, prošao sam sve kategorije Zvezde, a jedino gde nisam bio šampion je prvi tim. Vratio sam se da osvojim Superligu i da zaigram Ligu šampiona pred našim navijačima."

Podsetimo, on je ponikao u ekipi s Marakane, a igrao i za Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejenord i Kasimpašu.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)