ALBERT NAĐ JE KOMENTATORA RTS-a HTEO DA IZBACI IZ AVIONA U LETU: Ovo niste znali o dešavanjima u FK Partizan (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2023. u 21:59

GOST Partizanovog podkasta bio je pomoćni trener crno-belih i nekadašnji proslavljeni fudbaler Albert Nađ.

АЛБЕРТ НАЂ ЈЕ КОМЕНТАТОРА РТС-а ХТЕО ДА ИЗБАЦИ ИЗ АВИОНА У ЛЕТУ: Ово нисте знали о дешавањима у ФК Партизан (ВИДЕО)

FOTO: Partizan/ M. Todorović

Na početku razgovora nekada borbeni zadnji vezni je otkrio kako je izgledalo njegovo upoznavanje sa Gordanom Petrićem davne 1991. godine.

- Prvi put sam sreo Gordana kada sam priključen iz omladinaca sa 16 godina u prvi tim Partizana pod komandom Ivice Osima. Kada vratim vreme, i tada mi je Gordan izgledao još opasnije i ozbiljnije, jer je bio mnogo viši i krupniji od mene. Međutim, igrali smo dve godine zajedno, tako da smo se i bolje upoznali. Za njega mogu reći da je oduvek bio staložen po karakteru, dok je moj energični temperament već svima poznat - rekao je Nađ.

Nađ je istakao koliko je trening važan u njegovoj fudbalskoj filozofiji.

- Sam trening mora da bude na jednom visokom nivou, jer kako treniraš tako ćeš i igrati utakmicu posle. Ako želiš da igraš agresivno onda moraš i na treningu da budeš agresivan. Ako želiš da imaš jake duele, onda i na tom istom treningu moraš da imaš podjednako jake duele. To je filozofija koju sam prihvatio od starijih kolega i trenera koji su me trenirali!

Shodno obavezama koje očekuju Partizan, on je izneo i očekivanja pred evropske duele, ali i večiti derbi koji je pred nama početkom marta.

U sklopu biografije, takođe je govorio i o vanvremenskim temama kao što je ulazak crno-belih u Ligu šampiona u koji mnogi tada nisu verovali. Prisetio se i kako je reagovao kada mu je popularni komentator Predrag Strajnić rekao da ne očekuje da će crno-beli napraviti podvig u Engleskoj i izbaciti favorizovani Njukasl.

- Nikada ne mogu da sumnjam u Partizan, jer ga volim, život bih dao za Partizan. Mene je ta sumnja jako pogodila i da sam mogao da otvorim prozor u avionu u tom trenutku mislim da bih ga izbacio sa 10000 metara dok smo leteli - u šaljivom tonu ističe Nađ i dodaje:

- I tada sam mu rekao, ako pobedimo, plaćaš piće celom avionu, a ako izgubimo ja plaćam večeru za ceo avion! - zaključio je Albert Nađ.

BONUS VIDEO: PETRIĆ POSLE KRUŠEVCA: "Danas nije trebalo da se igra"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope