KAKAV MEČ NA "KAMP NOU": Barselona kiksnula u deriju prepunom nervoze i velikog broja kartona

Č. V.

31. 12. 2022. u 16:23

FUDBALERI Barselone prekinuli su seriju od pet vezanih pobeda u Primeri, pošto su na "Kamp Nou" remizirali sa Espanjolom - 1:1.

КАКАВ МЕЧ НА КАМП НОУ: Барселона кикснула у дерију препуном нервозе и великог броја картона

FOTO: Tanjug

Bili su izabranici Ćavija Ernandeza bolji rival, stvorili više izglednih prilika, ali rezultat je jedino što se piše na kraju susreta.

Već u 7. minutu domaćin je stigao do vođstva u gradskom derbiju. Kombinovali su štoperi, a strelac je bio Markos Alonso, posle asistencije Andreasa Kristensena.

Nastavila je Barselona sa napadima, no prednost je i dalje bila minimalna. Nije se Espanjol predavao i uspeo je da stigne do izjednačenja u 73. minutu kada je Hoselu pogodio sa bele tačke.

Španski velikan je do kraja stvorio još dve izgledne prilike, no do promene rezultata nije došlo.

Ono što je obeležilo meč je veliki broj kartona. Mateu Lahoz je crvene pokazao Đordiju Albi i Vinisijusu Souzi, a pored toga viđeno je čak 16 žutih.

Barselona je uprkos remiju ostala prva na tabeli sa 38 bodova, koliko ima i Real Madrid. Espanjol je na 16. mestu sa 13.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)