DO SADA NEVIĐENO IZDANJE: Snežana Đurišić izgleda bolje nego ikada (FOTO)

Dušan Cakić

16. 04. 2024. u 08:05

NACIONALNA estradna umetnica Srbije, muzički urednik i članica žirija takmičenja "Zvezde Granda" Snežana Đurišić iznenadila je pozitivno sve svojim novim izgledom.

ДО САДА НЕВИЂЕНО ИЗДАЊЕ: Снежана Ђуришић изгледа боље него икада (ФОТО)

Foto: Dejan Milićević

Od garderobe, frizure, pa i kilograma koje je izgubila, Snežana izgleda neverovatno dobro. Šta je pravi razlog ovako dobre transformacije, otkrila nam je Snežana, koja nije baš sklona eksperimentima.

Foto: Dejan Milićević

- Iskrena da vam budem, ja mrzim fotografisanje, ali kada se bavite javnim poslom, to se negde podrazumeva pod obaveznim. Na sve ovo me je nagovorio Dejan Milićević, pošto ću u Domu sindikata, iliti u MTS dvorani, 13. i 14. oktobra održati solističke koncerte, a pored dobre pesme, muzike i interesantnog koncepta programa, koji uveliko spremam, treba malo poraditi i na vizuelnim stvarima. Zadovoljna sam kako izgledam i iz ovog ugla, a uvek mi je najbitniji bio glas naroda i moje publike - istakla je Snežana za "Večernje novosti" i dodala:

- Radujem se koncertima i druženju sa publikom u dvorani koja nosi tradiciju. To je tek početak, počinjemo sa dva koncerta, ali ako publika bude želela još, biće ih, naravno. Pripreme su polako ali sigurno već počele, a ono što obećavam publici to je sigurno vrhunsko muzičko veče. Biće lepo, ono što mogu da kažem, biće malo drugačije od onoga što je bilo u Sava centru 2019. godine, ali i znam da će se to publici dopasti i da će uživati u muzici, te krećemo sa pripremama - zaključuje folk zvezda.

Foto: Dejan Milićević

Mnogi komentarišu da je legenda narodne muzike ovim potezom napravila pun pogodak.

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave