POKAZALA DA JE SRBIJA SVET: Jelena Karleuša prošetala pistom na Pariskoj nedelji mode (FOTO)

Dušan Cakić

01. 03. 2024. u 20:55

POP DIVA Jelena Karleuša danas je u uz mnoge svetske zvezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode.

ПОКАЗАЛА ДА ЈЕ СРБИЈА СВЕТ: Јелена Карлеуша прошетала пистом на Париској недељи моде (ФОТО)

Foto: Miloš Miletić

Jelena od prvog pojavljivanja važi za modnu ikonu, a njen uticaj u svetu mode i muzike odavno je prešao granice ovih prostora, a sada je uspela da ode i korak dalje upisavši se u istoriju.

Foto: Miloš Miletić

Svetski magovi mode odali su joj priznanje pozvavši je kao specijalnog gosta na Nedelju mode u Parizu, gde je prošetala pistom u ulozi modela, rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta i holivudskim zvezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou biznisa današnjice.

Foto: Miloš Miletić

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno "najvrelijih" novih modnih brendova.

Foto: Miloš Miletić

Ono što je još skrenulo pažnju svakako jeste zajednička fotografija naše dive i Vini Harlou koja je jedna od najtraženijih svetskih supermodela.

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove