BROJE SITNO: Evo kako Ognjen i Mina provode vreme pred dolazak prinove, buduća majka podelila zanimljivu fotografiju (FOTO)

Novosti online

16. 02. 2024. u 11:47

VODITELj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović čekaju svoje prvo dete, a buduća mama se povukla iz javnosti i svoje najlepše dane blagoslovenog stanja i provodila u krugu porodice.

БРОЈЕ СИТНО: Ево како Огњен и Мина проводе време пред долазак принове, будућа мајка поделила занимљиву фотографију (ФОТО)

Foto: ATA images, Instagram printskrin/callmenaumi

Neretko se na Instagramu oglašava i objavljuje lepe trenutke, a nedavno je pokazala i kako izgleda tik pred porođaj.

Sada je objavila fotografiju sa dragim ljudima na kojoj je zagrljena sa svojim izabranikom i ne skida osmeh sa lica.

Foto: Printskrin/Instagram

Iako svakoga časa može da se porodi i na svet donese svoje prvo dete Mina je nasmejana i aktivna, a u prvom planu je i trudnički stomačić.

Podsetimo, Amidžić je nedavno otkrio da su već smislili ime za ćerku.

- Reći ću, ako mi Mina dozvoli... Hteli smo ako bude ćerka da se zove Miša, ali našli smo bolje posle - naveo je Ognjen, pa se Mina nadovezala

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i htela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - otkrila je voditeljka, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis