TRIJUMF MUZIKE I HUMANOSTI: Dragana Mirković u Kragujevcu pokrenula lavinu emocija i najveću humanitarnu akciju u istoriji (FOTO)

Dušan Cakić

14. 02. 2024. u 23:45

ONO što nikome nije pošlo za rukom, uspela je Dragana Mirković, da na turneji obeleži četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama.

ТРИЈУМФ МУЗИКЕ И ХУМАНОСТИ: Драгана Мирковић у Крагујевцу покренула лавину емоција и највећу хуманитарну акцију у историји (ФОТО)

Foto: Goran Jovanović

Ovo je bilo vidljivo već na prvom koncertu u sklopu dela turneje u Srbiji, gde je u Kragujevcu pred prepunom halom Jezero pokrenula lavinu emocija i na najbolji način u Srbiji otpočela svoju jubilarnu turneju.

–Dobro veče svima, hvala vam što ste večeras kao i svih ovih godina deo mog života. Neizmerno sam srećna što baš iz Kragujevca kreće zagrevanje za Arenu jer ovo je grad koji me je uvek čekao raširenih ruku. Mi smo večeras deo muzike koja traje decenijama, ali i deo humanitarne priče zvog koje sam vam posebno zahvalna – rekla je Dragana na početku spektakla a publika ju je nagradila ovacijama.

Foto: Goran Jovanović

Usledili su hitovi koje su Kragujevčani horski pevali sa regionalnom muzičkom zvezdom, pokazavši još jednom zašto su ovu turneju čekali godinama.

Zbog velikog interesovanja publika je zauzela i mesta sa smanjenom vidljivošću i time još jednom dokazala koliko je Dragana voljena.

Foto: Goran Jovanović

Posle spektakla u Kragujevcu na kome joj je specijalni gost bila Mira Škorić, Dragana je odmah otputovala za Beograd gde će 16. I 17. Imati koncerte u Štark areni za koje već mesecima vlada nezapamćeno interesovanje.

BONUS VIDEO:

SIN JE BIO "PAZLA" KOJA NAM JE FALILA | "Novosti" intervju | Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu