DEDA ,SVAKA ČAST: Šako Polumenta predstavio naslednike, reakcija njegovih unuka na spot je hit

Novosti onlajn

14. 02. 2024. u 20:15

ŠAKO POLUMETA je svoju decu brižno čuvao od estradne scene i popularnosti koju uživa širom regiona, a svoj stav je više puta potvrdio rečima da oni nisu deo muzičke scene i da ne žele da budu pred kamerama.

ДЕДА ,СВАКА ЧАСТ: Шако Полумента представио наследнике, реакција његових унука на спот је хит

Printskrin Jutjub/Sako Polumenta

Ipak, pevač je promenio odluku i predstavio ih u svom novom spotu.

Činjenica da Šako živi na dve relacije i da je često odsutan zbog nastupa širom regiona pomoglo je pevaču da svoju decu skloni od medija.

S tim u vezi ide i podatak da ga njegova deca ne doživljavaju kao pevača, već samo kao oca, a njegovi unuci tek su nedavno otkrili da je njihov deda zapravo pevačka zvezda.

Vlasnik najlepših balada je ipak promenio svoju odluku i rešio da svoju decu, sina Adisa i ćerke Rijanu i Rijaldu, kao i unuke uskrati medijske ilegale i ponosno ih predstavi široj javnosti.

Šako je upravo sa njima snimio spot za novu pesmu koja nosi naziv “Još te volim, baksuze”, a ono što ga posebno raduje je što se njegov naslednik i trenutno najveća radost Šako Junior, koji je ime dobio po njemu, pojavljuje u kadru sa pevačem.

Inače, Šakov sin Adis je nasledniku dao ime po dedi kao zahvalnost za sve što je njegov otac uradio za njega i njegove sestre.

-U početku su se malo stideli jer nisu navikli na kamere, ali posle je sve išlo svojim tokom, kao da kamera i nije bilo. Ipak, najviše me je raznežila njihovo pitanje “Deda, hoćemo li mi ovo sad stalno da gledamo? Mnogo smo lepi”- rekao je Šako s ponosnom.

Inače, tekst za novu pesmu potpisuje Dražen Damjanović, pevačev dugogodišnji prijatelj, dok je rediteljska palica poverena Harisu Dubici.

BONUS VIDEO:

SIN JE BIO "PAZLA" KOJA NAM JE FALILA | "Novosti" intervju | Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!