ERA OJDANIĆ U VEZI SA 43 GODINE MLAĐOM DEVOJKOM: Folker izneo intimne detalje

Novosti online

11. 01. 2024. u 10:16

FOLKER Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada je izneo intimne detalje o njihovom odnosu, te otkrio kako im počinje svako jutro.

ЕРА ОЈДАНИЋ У ВЕЗИ СА 43 ГОДИНЕ МЛАЂОМ ДЕВОЈКОМ: Фолкер изнео интимне детаље

Foto: V. Danilov

Kako kaže Era Ojdanić, vrlo je romantičan i kao svaki dobar domaćin voljenoj obavezno skuva kafu.

- Kako da ne. Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. I ona onako raščupana, znaš ono… – počeo je da objašnjava i dodao da se sva lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

- Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era.

(Grand onlajn)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)