MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM STIGLA U BEOGRAD: Pevačica nikad srećnija, podelila sliku dečije sobe i najavila iznenađenje (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2023. u 18:59

PEVAČICA Marija Šerifović stigla je iz Amerike u Srbiju, zajedno sa sinom Mariom i majkom Vericom Šerifović.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ СА СИНОМ СТИГЛА У БЕОГРАД: Певачица никад срећнија, поделила слику дечије собе и најавила изненађење (ФОТО)

Foto: printskrin

Kako je Mariji udobnost uvek primarna, ona je sa naslednikom letela prvom klasom. To je pokazala i na Instagramu, kada je objavila fotografiju iz aviona, a na vratima je pisalo da je deo u kome oni borave tokom leta, prva klasa.

Karta za ovaj luksuz veoma je skupa i može da košta i nekoliko hiljada dolara, a usluga je vrhunska. Osim što ima kvalitetne i ukusne obroke, Marija je imala i svoju privatnost i krevet, kao i toalet.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

Pevačica snimala se još na aerodromu, kada je stigla u Beograd kada je najavila iznenađenje za svoje fanove. Ona na Instagramu objavila snimak kada je sletela i pitala pratioce da li žele vlog sa sinom. Naravno, svi su odgovorili pozitivno, pa je pevačica obećala da će već sutra izbaciti prvi video na Mariom.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

Inače, Marija se ubrzo oglasila i iz svog stana i iskoristila priliku da svima koji je prate, a danas slave, čestita Božić. Ona je podelila kadar iz stana, na kojem su plavo-beli i balon u obliku rode, a uz to je napisala sledeću poruku:

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

- E, pa, babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi... Poklone primamo od sutra, 10:00h (smeh).

Podsetimo, pevačica je 2. decembra uz pomoć surogat majke dobila sina. Naslednik je dobio ime Mario, a rođen je u jednoj klinici u Los Anđelesu.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

(Telegraf)

BONUS VIDEO - KONCERT SAM POSVETILA NjIMA: Milica Pavlović sumirala utiske nakon muzičko-scenskog spektakla

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)