SLOBODA NEMA NI JEDNU BORU NA LICU: Poznata glumica otkrila tajnu svoje lepote i mladolikog izgleda - "To nikada ne preskačem"

Novosti online

02. 12. 2023. u 13:00

GLUMICA Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših ženu u Srbiji. Ona je jednom prilikom ispričala pravilna nega je ključ njenog lepog izgleda.

СЛОБОДА НЕМА НИ ЈЕДНУ БОРУ НА ЛИЦУ: Позната глумица открила тајну своје лепоте и младоликог изгледа - То никада не прескачем

Foto: Instagram/ sloboda_micalovic_boba

Kako je tom prilikom istakla, na spavanje nikada nije otišla sa šminkom, ali redovno koristi preparate za negu lica i tela.

Ipak, ona se trudi da obogati svoj um i telo redovnim treninzima koji joj pomažu i da izbaci suvišan stres iz njenog organizma.

- Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla... Uvek sa sobom nosim mali kofer sa kozmetikom koji je ponekada teži od onog sa garderobom. Jer nega lica se vidi i za 20 i 30 godina. Ne ide mi u prilog da se cementiram jakom šminkom.

"Lice je instrument kojim ja radim"

- Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar... Sve to dođe na red, pa i lepota lica.

Sloboda je istakla i da se trudi da se zdravo hrani, pije dosta vode, ali i voli čajeve.

- Kada snimam, ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavam i do osam, devet sati. Uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve, rekla je jednom prilikom Sloboda Mićalović.

(Blic)

BONUS VIDEO: NIŠTA NA BRZINU, VEĆ VRLO TEMELjNO Ilda Šaulić priznala da ne žuri sa projektom i nada se najboljem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove