BEZ MUZIKE NEMA ŽIVOTA: Mirko Jeremić obradio najveće hitove, koji su mu kao karta za sreću

Dušan Cakić

06. 09. 2023. u 08:05

MLADI PEVAČ Mirko Jeremić za svoju publiku uradio je takozvane kavere ili obrade starih muzičkih hitova, a među kojima je i jedan duet.

БЕЗ МУЗИКЕ НЕМА ЖИВОТА: Мирко Јеремић обрадио највеће хитове, који су му као карта за срећу

Foto: Privatna arhiva

Na ovom projektu Mirko je pozvao svoju koleginicu iz "Zvezda Granda" Aleksandru Tadić Cipku da zajedno u duetu otpevaju hit Halida Muslimovića "Kako smo se ljubili".

Foto: Privatna arhiva

- Pesme sam birao po nekom svom ličnom senzibilitetu, ono u čemu se najbolje osećam kada pevam, jer iskreno, što se tiče ovih kavera, mogu reći da sam u svojim „muzičkim cipelama” ovo je definitivno moja šoljica čaja - kaže Mirko i nastavlja:

- Svaka pesma mi je podjednako draga, o Aci Pejoviću neću ni da govorim, jer svaku njegovu pesmu pevam kao da je moja. Mnogo mi znači podrška Halida Muslimovića, jer to sa Cipkom je bilo sve spontano i jednostvano smo kliknuli i od solo pesme napravili duet. Za Cipku mislim da je pravi drug, profesionalac u svom poslu i neko ko je krenuo odličnom putanjom. A i možda je ta naša duetska pesma baš karta za sreću (smeh).

Foto: Privatna arhiva

Pored ovog projekta pevač radi i na još nečemu.

- Uskoro radim na svojim novim projektima, biće još jedan duet, neću još uvek otkrivati o kome se radi, ali zaista je velika stvar u pitanju.

U nastavku pogledajte i poslušajte kako ova pesma zvuči u njihovom izvođenju:

Najviše "tipuje" na Jelenu Karleušu.

Što se tiče ovog projekta koji smo nazvali „No Music - No Life” gde će uskoro izaći i istoimeni miks, najviše tipujem na pesmu „Moji drugovi” koju u originalu peva Jelena Karleuša, to je jedna stara, dosta zaboravljena pesma, a neću biti skroman - odlično zvuči u mom izvođenju. I moram dodati počastvovan sam što je tri od četiri kavera uradio Dragan Brajović Braja.

A kako Jelenin stari hit zvuči u Mirkovom izvođenju pogledajte i poslušajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!