OD OCA MI NE TREBA SAVET, NAVIKLA SAM DA SE SAMA BORIM U ŽIVOTU: Milica Pavlović otkrila istinu o odnosu sa tatom - evo kakav je on zapravo

Novosti onlajn

28. 06. 2023. u 22:45

MILICA Pavlović je progovorila javno o emotivnom životu, ali i ocu Dragoslavu, koji izbegava da se pojavljuje u javnosti.

ОД ОЦА МИ НЕ ТРЕБА САВЕТ, НАВИКЛА САМ ДА СЕ САМА БОРИМ У ЖИВОТУ: Милица Павловић открила истину о односу са татом - ево какав је он заправо

Foto: ATA images

- Nije da ja krijem svoj ljubavni život, već se uglavnom ništa posebno važno i zanimljivo ne dešava. Kada se desi, stidljiva sam i neprijatno mi je da o tome pričam javno - rekla je prvo, pa otkrila šta su joj mnogi preporučili da radi.

Foto: ATA images

 Dobila sam savete da je najbolje da ćutim kada sam zaljubljena, jer pritisak javnosti može mnogo da utiče na vezu i uništi ljubav - istakla je Milica Pavlović.

Foto: ATA images

Otkrila je i da je bliska sa tatom, ali da od njega ne traži savete za posao.

- Moj otac važi za veoma vrednog i posvećenog čoveka. Kada se nečega prihvati, ne staje dok sve ne izgura do kraja i onako kako je zamislio. Mislim da sam radoholik na njega. Poslovne savete ne tražim od njega, dovoljna mi je podrška. Negde sam naučila da se u životu sama izborim sa svakom situacijom i problemom i osećam se sigurno samo kad sve zavisi od mene - priznala je pevačica.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

NAUČILA SAM DA NE ŽIVIM PO PRAVILIMA | Sa zvezdama na ti | Br. 16 | Aleksandra Tadić Cipka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!