GOGA SEKULIĆ BILA U JAVNOM POSLU I PRE ESTRADE: Evo čime se sve bavila dok nije postala pevačica

Novosti onlajn

16. 06. 2023. u 21:50

BROJNE popularne pevačice sa naše estradne scene, pre nego što su izgradile muzičku karijeru, bavile su se različitim poslovima.

ГОГА СЕКУЛИЋ БИЛА У ЈАВНОМ ПОСЛУ И ПРЕ ЕСТРАДЕ: Ево чиме се све бавила док није постала певачица

Foto: ATA images

Goga Sekulić je već decenijama deo naše muzičke scene, a u svojoj dugoj karijeri snimila je veliki broj pesama, od kojih su mnoge postali pravi hitovi.Pre nego što je počela da se bavi pevanjem, Goga je radila na radiju, gde je imala svoju emisiju.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Pre 25 godina sam bila radio voditeljka. Moja emisija je počinjala u osam uveče i trajala je do ponoći. Bila sam veoma slušana - otkrila je pevačica pre nekoliko godina.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Podsetimo, Goga se proslavila pesmama "I lepša i bolja" i "Ljubavnica" i na prvi pogled osvojila srca publike. Nešto kasnije je nizala hitove i postala jedna od omiljenih pevačica na estradi.

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO Emir Đulović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)