"JOŠ UVEK JE VOLIM" Bred Pit otkrio s kojom devojkom je imao jednu od najboljih veza

Novosti online

11. 06. 2023. u 15:26

GLUMAC Bred Pit je izlazio sa brojnim poznatim glumicama, uključujući njegove bivše supruge Dženifer Aniston i Anđelinu Džoli, ali je sada otkrio da je jedna od njegovih najboljih veza bila sa bivšom devojkom Džulijet Luis.

ЈОШ УВЕК ЈЕ ВОЛИМ Бред Пит открио с којом девојком је имао једну од најбољих веза

Foto: EPA

- Još uvek volim tu ženu. Lepo sam se proveo sa njom. Bila je to jedna od najboljih veza u kojima sam ikada bio. Problem je što odrastamo sa vizijom da ljubav pobeđuje sve, a to jednostavno nije slučaj, zar ne? - rekao 59-godišnjak u intervjuu za Vanity Fair.

Bivši par upoznao se na snimanju filma Too Young to Die, koji je pušten u bioskope 1990. Luis je imala 17, a Pit 27 godina kada su započeli vezu. Zajedno su glumili i u trileru Kalifornija. Bili su u vezi tri godine, a raskinuli su 1993. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove