SLAVLJE U DOMU KATARINE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA: Kaća objavila fotografiju sa Gobeljom i uputila mu ove reči, a povod je predivan

Novosti onlajn

02. 06. 2023. u 19:05

KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELjIĆ danas proslavljaju prvu godišnjicu braka.

СЛАВЉЕ У ДОМУ КАТАРИНЕ ГРУЈИЋ И МАРКА ГОБЕЉИЋА: Каћа објавила фотографију са Гобељом и упутила му ове речи, а повод је предиван

Foto: ATA images

Katarina je na svom Instagram profilu danas objavila fotografije sa crkvenog venčanja i svadbene ceremonija koja je organizovana prošle godine, a u opisu napisala: "Pre godinu dana".

Pevačica i fudbaler zavetovali su se na večnu ljubav u hramu Svetog Save, a gala svadba ogranizovana je u hotelu Metropol.

Na svadbi je bilo puno javnih ličnosti iz sveta estrade i sporta, a pevale su najveće zvezde.

Katarina i Marko su pre dve godine postali roditelji prelepe devojčice, kojoj su dali ime Katja.

Foto: ATA images

Bračni par povodom godišnjice planira putovanje sa ćerkicom na daleku destinaciju, a kako bi maloj Katji bilo što ugodnije odlučili su se za hotel sa pet zvezdica, koji ima dosta sadržaja za decu.

BONUS VIDEO:

NE POISTOVEĆUJEM SE SA SVOJIM PESMAMA Barbara Bobak u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)