MISTERIJA AUTOBIOGRAFSKOG NOVITETA: Tanja Savić će prvi prvi put u karijeri objaviti ovakvu numeru

Dušan Cakić

10. 05. 2023. u 16:10

FOLK zvezda Tanja Savić poslednje dve pesme koje je izdala su "Boli li" i "Potaman", a sada izlazi nešto potpuno neočekivano.

МИСТЕРИЈА АУТОБИОГРАФСКОГ НОВИТЕТА: Тања Савић ће први први пут у каријери објавити овакву нумеру

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

Sledeće godine Tanja proslavlja 20 godina svoje karijere a estradi i muzičkoj sceni, pevačica je jednom prilikom izjavila za medije da bi volela da održi veliki koncert u to ime, na kom bi pozvala sve svoje kolege iz prve generacije "Zvezda Granda" - Baneta, Stevana, Darka, Nemanju i Slavicu.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

Ali pre toga Tanja će uskoro svoju publiku obradovati novom pesmom.

- Evo, ekskluzivno za "Novosti", snimila sam pesmu koja je autobiografska. Sve moje pesme u sebi imaju autobiografske primese, ali ova sada je u potpunosti. Mislim da će publika biti oduševljena. Ne mogu da otkrivam baš o čemu se radi. Dajem mogućnost da se nagađa, znate šta se sve dešavalo u prethodnom periodu mog života, tako da pogađajte o čemu ću pevati. Mislim da sam pomogla ovim putem (smeh), da se lako otkrije. Pesma uskoro izlazi - ističe Tanja.

A sve to Tanja je neke detalje i fotografije podelila i sa svojim pratiocima na svojoj Instagram platformi.

- Uskoro stiže nova pesma koju su radili moji novi saradnici. Snimanje spota je trajalo 12 sati. U ovoj pesmi pretočila sam svu onu emociju koja je bila u meni prethodne tri godine. I još nešto... hoćemo li mojim pratiocima otkriti kako se pesma zove - napisla je Tanja na Instagramu.

Ostaje da vidimo, kada će ista ugledati svetlost dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove