ZABORAVILA PIKEA, ŠETA MLAĐEG I ZGODNIJEG: Šakira ne skida osmeh zbog misterioznog muškarca (FOTO)

Novosti online

01. 07. 2022. u 21:12

KOLUMBIJSKA pevačica Šakira je možda doživela javnu prevaru od Đerara Pikea, ali kako stvari stoje, nije dugo patila.

ЗАБОРАВИЛА ПИКЕА, ШЕТА МЛАЂЕГ И ЗГОДНИЈЕГ: Шакира не скида осмех због мистериозног мушкарца (ФОТО)

Foto Instagram/shakira

Paparaci su je u više navrata videli veoma dobro raspoloženu, a nakon pojavljivanja u nekim emisijama, lepa Kolumbijka pobrala je komplimente da nikad bolje nije izgledala.

Da zaista živi život punim plućima dokazale su i najnovije fotke koje su nastale na plaži. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a društvo joj je, pored sina Milana, i instruktora surfovanja, pravio i misteriozni muškarac čije društvo joj je, očigledno, veoma prijalo.

Momak ju je sve vreme zabavljao, te se činilo da se Šakira zaista sjajno provodi, a od momenta kada su se fotke našle na mrežama, ljudi su komentarisali da je najmanje što je zaslužila to da bude srećna.

Inače, poslednjih dana pevačica se ponovo našla u žiži javnosti nakon što se saznalo kako su je tretirale druge supruge i devojke fudbalera. Na prvom mestu, negativno ju je komentarisala Mesijeva supruga Antonela Rokuzo koja joj je dala nadimak "šefice" jer navodno stalno "gazduje" i naređuje Pikeu.

Španski mediji su pisali da zbog toga nikada nije bila prihvaćena među ženama fudbalera, a situaciju je dodatno podgrejala i Pikeova bivša sa kojom je bio kada je uplovio u vezu sa Šakirom, a koja je inače dobra Antonelina prijateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)