SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC PRODAJE SVOJ POPULARNI AUTOMOBIL: Henksova peglica dostigla astronomski iznos

Novosti online

07. 03. 2022. u 09:17

GLUMAC Tom Henks prodaje svoj Fiat 126p, popularnu peglicu, a sav prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe.

СЛАВНИ ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ ПРОДАЈЕ СВОЈ ПОПУЛАРНИ АУТОМОБИЛ: Хенксова пеглица достигла астрономски износ

Tom Henks

Slavni glumac automobil je dobio na poklon 2016. godine dok je radio u Budimpešti. Tamo je često snimao i objavljivao selfije s peglicom, pa su mu stanovnici poljskog grada Bielsko-Biala, podstaknuti akcijom sugrađanke Monike Jaskolske, za rođendan poklonili jedan restaurirani primerak vozila iz 1974.Kada mu je Jaskolska darivala automobil, Henks nije skrivao svoju sreću, čak je donirao novac bolnici u kojoj je Jaskolska radila. - To je predivan auto. Ne znam koliko će kilometara proći na kalifornijskim drumovima, ali tešim se što mogu da ga popravim šrafcigerom i ženskim remenom za pantalone - objasnio je Henks.

Slavni glumac sada na aukciji na Bring a Traileru prodaje slavni automobil kako bi se prikupio novac za zadužbinu Elizabet Dol i njenu kampanju Hidden Heroes. Kampanjom predsedava Henks, a trenutna ponuda na aukciji iznosi 57 hiljada dolara, što je verovatno mnogo više nego što je iko ikada platio za Fiat 126p.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo