ADVOKAT BUBIĆ: Očekujem ponovno spajanje postupaka protiv Dodika i Lukića

S. MIŠLjENOVIĆ

05. 03. 2024. u 06:00

ADVOKAT Goran Bubić, koji brani Milorada Dodika, predsednika RS, u procesu pred Sudom BiH izjavio je da očekuje na narednom ročištu, sutra, 6. marta, ponovno pripajanje postupka protiv v. d. direktora "Službenog glasnika RS" Miloša Lukića postupku koji se vodi protiv predsednika Srpske.

АДВОКАТ БУБИЋ: Очекујем поновно спајање поступака против Додика и Лукића

Foto P. Krstović

Ročišta u procesima koji se pred Sudom BiH vode protiv Dodika i Lukića zbog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita, zakazana su za 6. mart u isto vreme, u 13.00, u sudnici broj četiri, objavio je Sud na svojoj stranici.

Bubić je istakao je da očekuje i početak dokaznog postupka saslušanjem svedoka Tužilaštva BiH.

Dodiku je na ročištu 5. februara pročitana optužnica, dok je Lukiću pročitana 13. februara ove godine. Lukićev predmet je od Dodikovog 17. januara razdvojio sudija Mirsad Strika, koji je vodio ovaj proces pre nego što je predmet dodeljen sudiji Seni Uzunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu