STANIVUKOVIĆ PORUČIO DA NIJE IGRAČ SNSD: Predsedništvo PDP za 15 dana otkriva ime kandidata za gradonačelnika

S. MIŠLjENOVIĆ

23. 02. 2024. u 21:30

PREDSEDNIŠTVO Partije demokratskog progresa (PDP) je nakon više od šest sati zasedanja zadužilo rukovodstvo partije, predsednika, počasnog predsednika i četiri potpredsednika partije iz Banjaluke da u narednih 15 dana predlože kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima.

СТАНИВУКОВИЋ ПОРУЧИО ДА НИЈЕ ИГРАЧ СНСД: Председништво ПДП за 15 дана открива име кандидата за градоначелника

Draško Stanivuković, Foto A. Čavić

Tim potezom za sada je mirnija situacija u toj partiji oko kandidature Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke.

Danima pre sednice trajalo je prepucavanje Igora Crnatka i Milka Grmuše sa jedne strane i Stanivukovića sa druge o njegovoj kandidaturi. Prepucavanje je otišlo toliko daleko da je Stanivukoviću poručeno da će biti pre kandidat SNSD, a ne PDP. Da li je došlo do pomirenja Stanivukovića i Crnatka? - pitanje je koje su novinari postavili upravo Stanivukoviću.

- Verujem da će sve biti dobro. Strpljen - spasen može dati rezultate i PDP će ostati stabilan - odgovorio je Stanivuković.

Komentarišući optužbe koje mu se spočitavaju o tome da je postao blizak sa Miloradom Dodikom i SNSD, rekao je da su to insinuacije i laži bez pokrića.

Odlučni u svojoj politici

NAKON sednice Predsedništva, Branislav Borenović, lider PDP, poručio je da ta stranka ostaje snažna, čvrsta i odlučna u svojoj politici.

- Rukovodstvo PDP će u narednim danima izaći u javnost sa stavom po pitanju kandidature za najvažniju funkciju u Banjaluci - napisao je Borenović.

- To je nečiji politički pamflet. A ti koji to pričaju, štete više opoziciji. Moja poruka je da imate dva načina da smenite režim. Jedno je da kritikujete, i ja to radim. A drugi je da promenite vlast svojim rezultatima. A najbolje je kad je oboje. Mislim da je PDP na nivou RS čvrst i opozicioni, a u Banjaluci nudi rezultate. Demantujem i odbacujem da će PDP ili ja raditi za nekog drugog. Priča se da će SNSD imati dva kandidata, pa možda osim Đajića to bude još neko, ali ja nisam taj - rekao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!