NE ZABORAVLJAJU NAJSTARIJE SUGRAĐANE: Ugljevik obezbedio po 100 KM za 300 penzionera

V.Mitrić

03. 01. 2024. u 20:46

POVODOM predstojećeg Božića, penzioneri u Ugljeviku, njih 300, dobili su od opštine jednokratnu novčanu pomoć od 100 KM.

НЕ ЗАБОРАВЉАЈУ НАЈСТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ: Угљевик обезбедио по 100 КМ за 300 пензионера

foto:V.Mitrić

Načelnik Vasilije Perić i predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić razgovarali su sa penzionerima i ocenili dobrom saradnju sa njihovim udruženjem.

Perić je istakao da je dužnost i obaveza svih da iskažu poštovanje prema onima koji su gradili celokupan ovaj kraj i Ugljevik.

-Izdvojili smo određen deo para da bismo obradovali najstarije sugrađane - kazao je Perić, najavljujući dalju podršku  i pomoć. 

Predsednik Udruženja penzionera Ugljevik Mlađo Tomić poajsnio je da je pomoć dodeljena penzionerima koji imaju niske penzije, veliku starost, kao i bolesnima - onima koji nisu dobili pomoć za ogrev od Vlade Republike Srpske.

- Imamo veliku podršku od rukovodstva opštine Ugljevik, to je jedina lokalna zajednica koja pomaže penzionerima u Republici Srpskoj - naglasio je Tomić i dodao da ovo udruženje broji 1.200 članova, a da na području opštine Ugljevik ima ukupno 1.900 penzionera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić