DA ŽIVE U UREĐENOJ SREDINI: U Ugljeviku nagrađeni vlasnici četiri najlepše uređena dvorišta (FOTO)

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

24. 10. 2023. u 12:18

U OPŠTINI Ugljevik danas su, u okviru slavskih svečanosti Svete Petke Parskeve, nagrađeni vlasnici četiri najlepše uređena dvorišta.

ДА ЖИВЕ У УРЕЂЕНОЈ СРЕДИНИ: У Угљевику награђени власници четири најлепше уређена дворишта (ФОТО)

Foto: V. M.

Zorici Simikić iz Donje Trnove, koja je pobedila u konkurenciji 11 domaćinstava, načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je prvu nagradu od 500 KM.

- U uređenje dvorišta ulažem veliki trud i ljubav a to me čini srećnom i tu pronalazim svoj mir - rekla je Simikićeva.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić zahvalio je svim učesnicima i komisiji koja je ocenjivala dvorišta istakavši da je veoma važno da građani žive u lepo uređenoj sredini.

- Na ovaj način stimulisanjem onih koji su se prijavili na konkurs želimo da podstaknemo građane da uređuju na bolji i kvalitetniji način mesto i dvorište gde žive, da bi naš Ugljevik bio još bolje i ljepše mesto za življenje - rekao je Perić.

Ocenjivano je održavanje i urednost dvorišta, uloženi trud, izbor i njegovanje biljaka, poštovanje tradicije i elemenata ovog podneblja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove