NEKADA MOĆNA SILA POSTALA PREDMET PODSMEHA: Nova reakcija na sramne američke poteze protiv Repulike Srpske

Novosti online

23. 10. 2023. u 18:00

MINISTAR rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Danijel Egić ocenio je da je smešno da se jedna moćna sila, kao što su SAD, spušta na taj nivo da određenim preduzećima u Republici Srpskoj uvodi sankcije.

НЕКАДА МОЋНА СИЛА ПОСТАЛА ПРЕДМЕТ ПОДСМЕХА: Нова реакција на срамне америчке потезе против Репулике Српске

Foto: Petar Milošević

- Mislim da onda i nije tako moćna kao što želi da se pokaže. Nisam ni pročitao na šta se konkretno odnosi, mislim na te firme, ali sam potez i način na koji se to radi, očekivajući da to ima neke političke domete koje nisu mogli na politički način da ostvare, veoma je smešno za tako jednu veliku silu - rekao je Egić za RTRS.

Podsećamo, SAD su u petka uvele sankcije Igoru i Gorici Dodik, kao i kompanijama koje su povezane sa decom predsednika Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove