ZATVORIO SUDSKE POLICAJCE: Uhapšen vlasnik kladionice iz Rudog

S. MIŠLjENOVIĆ

17. 06. 2023. u 10:35

VULE Arsić iz Rudog, jedan od vlasnika kladionice i mesare u ovoj opštini, uhapšen je juče ujutro zbog sumnje da je u objektu firme zatvorio dvojicu sudskih policajaca koji su, po naredbi Osnovnog suda u Višegradu, došla da ga sprovedu na zakazano ročište, potvrđeno je "Novostima" u policiji RS.

ЗАТВОРИО СУДСКЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Ухапшен власник кладионице из Рудог

RUDO firma foto ustupljena fotografija

Prema nezvaničnim informacijama, Arsić je izazvao pravu dramu na imanju, kada je u krugu firme zatvorio sudske policajce, koji su došli da ga vode u sud, navodeći da se u ogradi objekta nalazi struja. Potom je automobilom pobegao i odazvao se na sud u Višegradu, gde je i uhapšen.

O svemu se oglasila i PU Foča, navodeći da je V. A. uhapšen oko 10.30 ispred Osnovnog suda u Višegradu, zbog sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

I ranije napadao


ARSIĆ se i ranije dovodio u vezu sa više krivičnih dela. Ovo mu nije prvi put da je nasrtao na službene osobe. U julu 2019. godine fizički je napao republičkog inspektora za zaštitu od požara, zbog čega je protiv njega podignuta optužnica zbog napada na službeno lice.

- U 8.20 dežurna služba PU Foča obaveštena je da su dva lica protivpravno lišena slobode od strane V. A. koji ih drži zatvorene o objektu u mestu Plane, opština Rudo, dok je u ogradi objekta puštena struja, čime su sprečeni da izađu iz objekta. Odmah po primanju prijave na lice mesta su upućeni policijski službenici - rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je o događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pod čijim se nadzorom preduzimaju mere i radnje na dokumentovanju krivičnih dela protivpravno lišenje slobode i spečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove