DODIK - IZ KAVAZOVIĆA PROGOVARA BAKIR: Poglavar Islamske zajednice BiH pozvao da se BiH brani oružjem

S. M.

06. 03. 2023. u 11:44

POGLAVAR Islamske zajednice reis Husein Kavazović izjavio da je "današnja borba u institucijama BiH" i da se ne sme dozvoliti da se one uništavaju.

ДОДИК - ИЗ КАВАЗОВИЋА ПРОГОВАРА БАКИР: Поглавар Исламске заједнице БиХ позвао да се БиХ брани оружјем

Foto S. Mišljenović

- Moramo pokazati da smo na sve načine spremni da branimo institucije BiH, a ako one padnu, a imali smo to 92. godine, moramo biti spremni braniti ovu zemlju i oružjem - dodao je Kavazović za jednu sarajevsku televizuju.

Ovakve ratnohuškačke poruke poglavara Islamske verske zajednice dokaz su da poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović uspešno menja posrnulog Bakira Izetbegovića, koji je za svaki politički problem u BiH imao spremnu vrstu naoružanja, poručio je predsednik RS Milorad Dodik.

- Problem je što je Kavazović na čelu verske zajednice, koja bi trebalo da promoviše mir i toleranciju - naveo je Dodik.

On je podsetio da je pre 30 godina Alija Izetbegović žrtvovao mir za BiH.

- Husein Kavazović preti istim scenarijem 30 godina kasnije. Reisu Islamske zajednice u BiH poručio bih da se skloni iz dvorišta politike i naoruža ljubavlju, tolerancijom i lepim rečima - istakao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije