VULIN I SELAK RAZGOVARALI U PRIJEDORU: Srbi u Republici Srpskoj treba da budu jedinstveni

Novosti online

03. 07. 2022. u 15:08

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastao se danas u Prijedoru sa predsednikom Socijalističke partije Srpske Goranom Selakom i najvišim rukovodiocima te partije.

ВУЛИН И СЕЛАК РАЗГОВАРАЛИ У ПРИЈЕДОРУ: Срби у Републици Српској треба да буду јединствени

FOTO: NOVOSTI

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je da Republika Srpska predstavlja prioritet za Srbiju i da je jaka i razvijena Srpska cilj svih onih koji žele dobro srpskom narodu. 

- Ovde sam među prijateljima i braćom koji se bore da Srpska bude što jača i razvijenija i ima najčvršće odnose sa svojom maticom Srbijom. Mi smo partije levice, stalo nam je do socijalne pravde i da svi ljudi imaju jednaku šansu, ali smo i nacionalno odgovorne levice koje znaju koliko je bitno sačuvati svoj narod. Zato sam zahvalan svim članovima SPS na iskrenom, patriotskom odnosu prema Srbiji. Srbi u Republici Srpskoj treba da budu jedinstveni, jer samo na taj način mogu da se izbore za svoja p

Lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da SPS deli zajedničke vrednosti i ciljeve sa Pokretom socijalista. 

- Sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina  dijelimo zajedničke ciljeve i vrijednosti, zalažemo se za širu saradnju Srpske i Srbije i za podršku Srbima ma gđe živjeli. Naša politika je politika mira i stabilnosti, ekonomske i demografske obnove i jačanja Srpske i Srbije. Zalažemo se za napredak, ali i za čuvanje i njegovanje slobodarske tradicije našeg naroda, jer znamo ko smo i znamo za šta se borimo. Naše politike su narodne politike i narod je jedini kome mi polažemo račune - poručio je lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak.

BONUS VIDEO:

BANjALUKA SLAVI SPASOVDAN: Veličanstvena litija u centru grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)