DOJAVA O BOMBI U KLICIČKOM CENTRU U BANJALUCI: Zaposleni i pacijenti ispred zgrade bolnice

Novosti online

02. 06. 2022. u 09:15

UNIVERZITETSKI klinički centar Republike Srpske u Banjaluci dobio je jutros pretnju da je u toj zdravstvenoj ustanovi postavljena bomba.

ДОЈАВА О БОМБИ У КЛИЦИЧКОМ ЦЕНТРУ У БАЊАЛУЦИ: Запослени и пацијенти испред зграде болнице

Foto Arhiva

Nakon dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi u UKC Republike Srpski zravstveni radnici su sa pacijentima ispred zgrade, izjavio je generalni direktor te medicinske ustanove Vlado Đajić.


Đajić je u izjavi za RTRS istakao da je ovo još jedan gnusni napad na UKC Srpske.

"Situacija je ozbiljna, ali poštujemo sve procedure. Ispraznili smo zgradu, policija pregleda prostorije i nadam se da ćemo se uskoro vratiti na svoja radna mesta", rekao je Đajić.

Na zvanične mejl adrese UKC-a Srpske jutros su stigle dojave o postavljenom eksplozivu.

Juče, dojave o podmetnutim bombama stigle su na majlove više stotina osnovnih i srednjih škola širom Republike Srpske.
U skladu sa protokolima koje nalažu ovakve situacije obaviješten je MUP Republike Srpske, vrši se evakuacija pacijenata i radnika, a nadležne službe pretražuju prostore bolnice.

BONUS VIDEO:

 DOJAVE O BOMBAMA U VRANjSKIM ŠKOLAMA: Antidiverzione ekipe u OŠ "Radoje Domanović"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)