DAN GRADA ZVORNIKA: Zaslužni građani dobili povelje i medalje

V. Mitrić

22. 05. 2022. u 08:18

GRADONAČELNIK Zvornika, Zoran Stevanović je, povodom Dana grada, Povelju, najviše lokalno uzdarje, uručio Alenu Šeraniću, ministru zdravlja i socijalne zaštite, za dela od opšteg značaja za grad Zvornik.

ДАН ГРАДА ЗВОРНИКА: Заслужни грађани добили повеље и медаље

Foto: GU Zvornik

Zlatnu medalju „Stanko Nikolić“ dobio je dr Pero Pajkanoviću za doprinos u oblasti zdravstva. Srebrna medalja „Stanko Nikolić“ pripala je Jovanki Sandić za doprinos u razvoju obrazovanja djece, Jovani Domuz za dela od opšteg značaja i Dragi Gajiću za društveno odgovoran rad, a Bronzana medalja „Stanko Nikolić“ višestrukim davaocima krvi Čedi Ostojiću, Muji Tuliću i Milanki Cvjetinović.

Zahvalnice Grada Zvornika uručene su Snježana Kovač, generalnom sekretaru Crvenog krsta Republike Srpske, za doprinos u razvoju humanitarnih organizacija, Staki Petrović za pomoć pri ostvarivanju prava porodicama poginulih boraca, kao Planinarsko ekološkom udruženju „Korak“ i Planinarskom društvu „Mladost“ za društveno odgovoran rad.

BONUS VIDEO: CIPELE IZ KOZNIKA ČEKALE 400 GODINA - Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)