MADLENE KAO IZ PARIZA: Nežni francuski kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
03. 12. 2025. u 11:11
MADLENE su simbol francuske poslastičarske tradicije i jedan od onih kolačića koji plene svojom jednostavnošću.
Povezane vesti
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
MEDENJAK SA GRIZ KREMOM: Tradicionalni ukus koji uvek uspe
OVA torta je jedan od onih kolača koji u trenutku ispune kuću mirisom meda i čokolade. Mekane kore, nežan griz krem i bogat čokoladni preliv čine savršenu kombinaciju koja se topi u ustima.
17. 11. 2025. u 11:00
KARAMEL KOCKE: Miris detinjstva na vašem stolu
ZA SVE ljubitelje domaćih kolača koji spajaju starinski ukus i savršenu kremastu teksturu, donosimo recept za neodoljive karamel kocke.
11. 11. 2025. u 14:30
LISNATI ŠTAPIĆI SA BRI SIROM I DŽEMOM OD MALINE: Elegantno, jednostavno i neodoljivo!
KREMASTI bri, slatko-kiselkast džem od maline i miris svežeg timijana stvaraju savršenu ravnotežu ukusa. Idealni su kao predjelo uz čašu vina, kao grickalica za praznični sto ili brza, a efektna zakuska.
06. 11. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike
BRUSKETE SA BURATOM I BOSILJKOM: Zalogaj koji osvežava i osvaja!
HRSKAVI tost, sočni čeri paradajz i raskošno kremasta burata, uz mirisne listiće bosiljka — ova brusketa donosi pravi duh Mediterana, a priprema se za svega nekoliko minuta.
03. 12. 2025. u 13:30
POSNA PITA SA PEČURKAMA, KROMPIROM I PRAZILUKOM: Neodoljiva punoća ukusa za posnu trpezu
AKO volite miris domaće pite koja spaja punoću ukusa i sočnost povrća, onda je ova pita sa prazilukom, krompirom i pečurkama idealan izbor za vas.
03. 12. 2025. u 07:00
Moskva torta ima i POSNU VARIJANTU: Mnogima omiljena torta u drugačijoj verziji
RECEPT za posnu Moskva tortu.
02. 12. 2025. u 20:58
TRIK KOJI UKLANJA GORČINU I MENJA UKUS DŽIGERICE: Jednostavno, brzo i provereno
DžIGERICU pre prženja pospite ovim sastojkom i biće lepša, mekša i bez gorčine.
02. 12. 2025. u 13:53
TRADICIONALNA BAKLAVA SA ORASIMA: Recept za savršenu starinsku poslasticu - Onako kako se oduvek pravila
MIRIS istopljenog maslaca, hrskavih tankih kora i bogatih oraha neodoljivo podseća na starinske kuhinje i porodična okupljanja.
02. 12. 2025. u 12:00
Komentari (0)