PLAZMA MAK TORTICA: Recept za ljubitelje dobrog zalogaja
05. 08. 2025. u 16:00
Kombinacija neodoljive Plazme, kremastih slojeva i savršene doze čokolade čini ovu tortu pravim hitom za sve prilike. Bez pečenja, bez muke – samo uživanje! Pripremite se da osvojite sva nepca!
Povezane vesti
 
                    
                    LIMUNSKA PITA SA KEKSOM: Recept za osvežavajuću poslasticu za svaku priliku
Kiselkast ukus limuna, nežna krema i hrskava podloga od keksa čine ovu pitu savršenim izborom za letnje dane, ali i za svaki trenutak kada poželite laganu, a efektnu poslasticu. Brzo se sprema, lepo izgleda i uvek oduševi goste.
04. 09. 2025. u 16:00
 
                    
                    Plazma torta sa žele bombonama i krem bananicama
Brz, šaren i neodoljiv desert – Plazma tota sa bananicama i žele bombonama!
05. 08. 2025. u 21:52
Najnovije iz rubrike
 
                    
                    BIGOS: Poljski kupus u sosu od mesa i začina
Bigos je jedno od najpoznatijih poljskih jela – aromatično, zasitno i još ukusnije kada se podgreje. Ovo starinsko jelo spaja kiseli i svež kupus sa mesom i kobasicama, polako krčkanim u začinima koji daju dubok, puni ukus.
31. 10. 2025. u 11:00
 
                    
                    TAJNA BUGARSKOG RECEPTA ZA SAVRŠEN KISELI KUPUS: Zbog ovog trika će biti najukusniji - nikad vam se neće kvariti
DOMAĆICE iz Bugarske poznate su po jednom posebnom triku koji koriste generacijama: osim odgovarajuće količine soli, u bure dodaju i ječam.
31. 10. 2025. u 10:50
 
                    
                    PUNJENE SUVE PAPRIKE: Miris tradicije na vašem stolu
Punjene suve paprike su pravo blago srpske trpeze – slasno mleveno meso, pirinač i začini zatvoreni u aromatičnim suvim paprikama koje se tope u ustima. Ako tražite recept koji uvek uspeva i kojim ćete oduševiti goste, ovo je pravi izbor!
31. 10. 2025. u 10:04
 
                    
                    ŠARENI POVRTNI LONAC IZ RERNE: Savršen spoj ukusa svežeg povrća i mirisnog bilja
Lagano, zdravo i puno boja — pravi praznik za oči i nepce! Može se poslužiti kao lagani ručak, prilog uz meso ili vegetarijansko glavno jelo.
30. 10. 2025. u 15:30
 
                    
                    PEČENI SVINJSKI KOTLETI U SOSU: Nežno, sočno i aromatično
Jelo koje spaja hrskavu teksturu pohovanog mesa i bogat, mirisni sos od putera, belog luka i začina. Svaki zalogaj topi se u ustima, a kremasti sos daje kotletima onaj stari, dobro poznati ukus domaće kuhinje.
30. 10. 2025. u 14:30
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)