POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
05. 04. 2025. u 14:30
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
Povezane vesti

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00

OVAKO ITALIJANI PRAVE KUGLOF ZA VASKRS: Neverovatno je jednostavan za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za Vaskršnje praznike Italijani imaju običaj da spremaju slatki kuglof u čiju sredinu stavljaju šarena jaja - tako im desert ujedno bude i dekoracija za sto.
11. 04. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

ZDRAV I UKUSAN NAPITAK: Mača late za savršeno jutro
Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.
02. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
01. 05. 2025. u 15:36

BRZINSKE PITICE SA ŠUNKOM I SIROM: Idealne su za doručak i jednostavno se prave (VIDEO)
IAKO na prvu podsećaju na picu, ove pitice se prave mnogo jednostavnije.
01. 05. 2025. u 07:00

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)