ČOKOLADNI KOLAČ SA SUVIM ŠLJIVAMA: Fenomenalana kombinacija ukusa vas neće ostaviti ravnodušnim
ČOKOLADNI kolač sa suvim šljivama lako se pravi i dobar je izbor za sladokusce.
 
                                                                                    Foto: Printskrin Youtube
Sastojci:
- 180 g pšeničnog brašna
- 150 g crne čokolade
- 120 g šećera
- 100 g suvih šljiva
- 2 jajeta
- 80 g putera
- 60 ml mleka
- 1,5 kašičica praška za pecivo
Za glazuru:
- 150 g crne čokolade
- 70 g putera
Pogledajte kako se pravi:
Preporučujemo
 
                    
                    FRANCUSKA KREMPITA SA VIŠNjAMA: Ukus koji se ne zaboravlja lako
01. 02. 2025. u 09:00
 
                    
                    PLAZMA KUGLICE PRELIVENE ČOKOLADOM: Poslastica puna ukusa koja se jede u jednom zalogaju
16. 01. 2025. u 11:00Novosti online
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)