TORTA MONAHINJINA TAJNA: Dezert koji ćete odmah poželiti da probate
27. 01. 2025. u 12:00
Torta monahinjina tajna je vrlo raskošna i bogata sirom, a preliva se čokoladom.
Povezane vesti

STELA TORTA: Raskošni, prefinjeni desert - užitak u svakom zalogaju
Torta je fenomenalnog ukusa, pogodna i za svečanije prilike.
13. 04. 2025. u 16:00

BELA TORTA: Savršeno kremasta i izdašna poslastica
Ako ste ljubitelj kremastih i brzih, a preukusnih poslastica, ovu tortu ćete obožavati.
04. 04. 2025. u 11:30

RECEPT ZA PUDING OD JABUKA: Idealan slatkiš posle ručka
Ako želite da slatkiš bude sočan, kremast i savršen desert posle raskošnog ručka, onda je puding od jabuke pravi izbor. Priprema se lako i brzo, treba da odstoji i ukusi će se harmonično spojiti.
22. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

ČOKOLADNI SAN: Recept za fantastičan kolač koji je toliko sočan da neće dočekati jutro
Kolač čokoladni san se topi u ustima i ne mora da se peče.
16. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

POSLASTICA BEZ GLUTENA: Kolačići od kokosa i čokolade, uživanje u svakom zalogaju (VIDEO)
KOLAČI od kokosa i čokolade idealni su za sve prilike. Ono što ih dodatno čini posebnim jeste što su namirnice koje se koriste u njihovoj izradi bezglutenske, te zato svi mogu bez strepnje od reakcije da uživaju u njima.
02. 05. 2025. u 09:00

ZDRAV I UKUSAN NAPITAK: Mača late za savršeno jutro
Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.
02. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
01. 05. 2025. u 15:36

BRZINSKE PITICE SA ŠUNKOM I SIROM: Idealne su za doručak i jednostavno se prave (VIDEO)
IAKO na prvu podsećaju na picu, ove pitice se prave mnogo jednostavnije.
01. 05. 2025. u 07:00

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00
Komentari (0)