OSETITE NEVEROVATAN I IZNENAĐUJUĆI UKUS OVOG ČAROBNOG SLATKIŠA: Jedinstven i neobičan spoj - torta od sira i jogurta
NAVIKLI smo na čizkejk sa keksom i voćem, ali naučite kako da spremite originalni čizkejk, koji se peče i pravi sa jajima.
                                                                                    Foto Shutterstock
Sastojci:
* 4 jaja
* 70 g šećera
* 350 g grčkog jogurta
* 40 g gustina
* 40 g praška za pecivo
* kora limuna
* 1 kašičica esencije vanile (vanilin šećer)
Priprema:
Odvojite belanca od žumanaca i umutite žumanca zajedno sa šećerom. Zatim dodajte jogurt, gustin, prašak za pecivo, koru limuna i vanilu. Na kraju umutiti belanca i dodati ih u smesu, sipati smesu i rasporediti u kalup. Peći na 170°C 30 minuta.
Stil/ Cookist
Preporučujemo
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)