BRZO, JEDNOSTAVNO, PREDIVNO! Kremasti sutlijaš sa pudingom
MORATE da isprobate ovu neodoljivu poslasticu !
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* pirinač, 200 g
* voda, 1 l
* mleko, 0,5 l
* puding od vanile, 1 kesica
* šećer, 10 kašika
* kokos, po ukusu
Priprema:
- Pirinač skuvajte sa vodom, pa kad se skuva i voda uvri, prelijte ga mlekom pomešanim sa pudingom. Dodajte šećer, sačekajte da mleko provri, promešajte, pa sklonite sa šporeta, pospite kokosom i ostavite da se prohladi.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
 
                    
                    OD NEKOLIKO NAMIRNICA NAPRAVITE ODLIČNO JELO: Oslić u sosu od limuna
25. 12. 2023. u 10:00
 
                    
                    TUFAHIJE - NAPRAVITE OBAVEZNO: Da li uopšte postoji neko ko ne voli ovaj kolač
26. 12. 2023. u 16:21
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)