RAFAELO KUGLICE OD SAMO TRI SASTOJKA: Neodoljiva poslastica od kokosa koju svi obožavaju
NEMA kome se ne dopadaju male, neodoljive kuglice od kokosa poznatije kao rafaelo.

Foto: Shutterstock
Recepti po kom mogu da se prave su razni, a evo jednog brzinskog. Sve što vam treba jesu samo tri sastojka, a priprema je više nego jednostavna.
Sastojci:
250 grama kokosa
170 ml kondenzovanog mleka
15 lešnika ili badema
Priprema:
Šolju kokosa pomešajte sa kondenzovanim mlekom i mešajte dok se ne sjedini. Kada dobijete kompaktnu smesu, uzimajte male delove i formirajte kuglice.
Utrljavajte je između dlanova, pa u sredinu stavljajte po jedan lešnik ili badem, zavisi za šta ste se odlučili. Svaku kuglice uvaljajte u preostali kokos i ohladite dobro u frižideru pre posluživanja.
(Telegraf)
Preporučujemo

POSNA KREM TORTA: Topi se u ustima - nema kremastije poslastice
23. 08. 2023. u 19:00

"REČ NIJE PROGOVORIO": Prvi susret Sergeja Ćetkovića sa bosanskom zvezdom
26. 08. 2023. u 16:13

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)