Kako napraviti savršeno KUVANO VINO (RECEPT I POSTUPAK)
U posudu stavite vodu i šećer, pa zatim sve zagrejte na ringli.
                                                                                    Foto: Profimedia
Dodajte cimet i karanfilić, kada provri, sipajte vino, ali kada se pomešaju svi sastojci više ne sme da ključa. Potom kuvano sipajte vino u čaše, a u svaku dodajte po 2-3 kriške pomorandže.
Potrebno je:
- 2,5 dl vode
 - 5 dl polusuvog crnog vina
 - 1/2 kašičice karanfilića
 - 3 kašike šećera nnekoliko krišaka pomorandže
 - malo cimeta (po ukusu)
 
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)