OSVEŽAVAJUĆA SALATA OD KROMPIRA, ŠUNKE I AVOKADA: Recept za idealan obrok za svaki dan
Kada tražite jelo koje je ukusno, zdravo i brzo pripremljivo, ova salata od krompira, šunke i avokada je pravi izbor. Lagana, ali sasvim dovoljno zasitna, savršeno se uklapa u svakodnevni meni.

FOTO: Novosti
- 400 gr krompira (kuvanog)
- 150 gr dimljene šunke (goveđe)
- 1 avokado
- 70 gr kiselih krastavca
- 50 gr kapara
- 5 kašika maslinovog ulja
- 2 kašike limunovog soka
- 2 kašike sirćeta
- 4 kašike peršuna
- so i biber
Uputstvo:
Krompir isecite na komade. Kuvajte ga dok ne omekša. Zatim ga ocedite, isperite hladnom vodom i dobro ocedite. Stavite krompir u veliku posudu i dodajte 2 kašike maslinovog ulja, pa pažljivo promešajte. Oljuštite avokado, isecite ga na kockice i prelite limunovim sokom da ne potamni. U posudi pomešajte preostalo ulje, sirće i so, a zatim dodajte avokado, kapar, isečen krastavac i kockice šunke. Salatu pažljivo promešajte, a na kraju dodajte sitno seckan peršun.
Prijatno!

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

Nasledio kuću, ispod nameštaja našao SKRIVENO BLAGO koje vredi milione evra
FRANCUZ koji je nasledio kuću od preminulih rođaka otkrio je neverovatnu riznicu zlatnih novčića i poluga vrednih nekoliko miliona evra. Blago je bilo jako dobro sakriveno ispod nameštaja i u kupatilu.
31. 08. 2025. u 14:26
Komentari (0)